Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9   Volgende pagina   Laatste pagina

2 maart 2020
Hallo Beste Paul
Hoe is met je goed
morgen je heel fijne dag hartelijk Gefeliciteerd je meneer paul van gorcum fijne heel plezier

en ook ik ben graag je gehoor laten dvd van Bassie en Adriaan handtekening komt goed en ook foto maken je ook wel heel leuk leuk

ik ben ook doof en gebaren

Groetjes van Arie

je kijken schrijven
Arie van den Eijkel
Noordmanshof 51
2221 LD katwijk aan zee
Nederland

7 februari 2020
Beste Paul

Wat ben jij GOED!!! In acteren, maar ook je stem is zo super! Ik heb als klein meisje altijd naar je geluisterd bij de Smurfen en gekeken naar je als DE Baron bij Bassie en Adriaan. Héérlijk!!! Stiekem kijk ik nog steeds wel eens... zeker als mijn kinderen deze programma's kijken.

Vriendelijke groet,

Linda van der Poel

17 december 2019
Paul en Lenie .
Leuk jullie weer eens te zien ,al is het in de krant.

Hele fijne Kerstdagen en in 2020 er weer tegen aan.

Lex en Lilian

3 november 2019
Beste Paul,

We gaan er niet om draaien.
We zijn fans.
Ga zo door.


Goed he die Max verstappen! Heeeyyy hoo x

18 oktober 2019
Wij vroegen ons af, zomaar opeens, hoe het met Paul en Leny zou gaan. Dus even googelen.
Begin dit jaar 85 jaar geworden! Ja, Paul, de tijd vliegt. We keken naar een opname van 4 maart 2019. Mooi hoor. Leuk verteld.
Veelzijdig acteur en altijd een gezellige babbel. Wij hebben mooie en leuke herinneringen uit die goede oude tijd.
Het allerbeste voor jullie beide en misschien ooit tot ziens.
Theo en Len.

14 september 2019
Hallo Mr. van Gorcum,

Mijn broertje Ian en ik hebben een grote bewondering voor uw acteer, stemacteer en (stem) regisseur carrière.

Samen met Arnold Gelderman (die u ongetwijfeld heeft ontmoet), Stan Limburg, de wijlen Coen Flink (1932-2000), de wijlen Luc Lutz (1924-2001), de wijlen Jérôme Reehuis (1939-2013) bent u een van de stemmen van onze kindertijd en brengt uw stem prettige herinneringen naar boven.

Mijn broertje Ian kan trouwens heel erg goed uw monoloog nadoen van baron Gustave Hooghmoed uit de wachtrij van de attractie 'Baron 1898' in de Efteling.

Namens mijn broertje en ik willen we u bedanken voor u geweldige acteer carrière en rollen die uw heeft in gesproken in Disney films (uw rol in "Een Luizenleven" inbegrepen) en cartoon series (zoals de Smurfen en Lucky Luck).

Met vriendelijke groet,

Gavin Krom

14 september 2019

PS uw regie van de 1999 film "De Ijzeren Reus" was geweldig.
PPS: u was een geweldige Caesar en Panoramix in de Asterix films, naar mijn mening de beste.

18 augustus 2019
Hallo mijnheer Van Gorcum, wat leuk dat ik U gisteren nu eens in levende lijve heb ontmoet bij Simonis in Scheveningen. Ik kon het eerst niet geloven omdat u er veel jonger uitziet dan uw leeftijd doet vermoeden. Normaal gesproken spreek ik BN'ers niet aan, want ik vind dat iedereen recht heeft op privacy, maar ja, ik had een wijnje op en dan wordt een mens wat losser. Ik sprak u ook aan door eerst te vragen of ik U iets mocht vragen en of uw voornaam Paul was. Toen U dit bevestigde wist ik het al, dit is De Paul van Gorcum. Ik ben echt een bewonderaarster van U, ik heb U gezien in Max Havelaar en de Kleine Waarheid, maar ook bij John Lanting. Nu we kinderen en kleinkinderen hebben hoor ik uw stem vaak voorbijkomen in kinderseries en tot onze verwondering zelfs in de Efteling bij De Baron. Wij waren voor de eerste keer bij Simonis met vrienden van ons om een wens te vervullen van mijn man die de Ziekte van Parkinson heeft, dus wij proberen zoveel mogelijk de dingen te doen die hij nog aan kan. Over mijn man gesproken (75 jaar), oorspronkelijk komt hij uit Berlijn en is op zijn 14e naar Nederland gekomen. Wij lazen dat u in Frankfurt bent geboren. Wat ons intrigeert is, hoe bent u eigenlijk in Nederland terecht gekomen? Wij hopen daar nog eens antwoord op te krijgen. Ook U hebt met ziekte te maken gekregen, wij hopen dat het inmiddels beter met U gaat. Leuk om U en uw echtgenote ontmoet te hebben en hopen dat U net zo geniet als wij van het leven dat het nog waard is om geleefd te worden! Lieve groeten van, Gret Richnow

2 augustus 2019
Beste
Paul van Gorcum drommels drommels en nog eens drommels wat heb u de rol van de Baron zeer geniaal gespeeld zeg maar gerust zeer zeer geniaal gespeeld met al de bescheidenheid. U hoop u ooit eens te ontmoeten en zal het geweldig vinden om met u op de foto te mogen. Ik wens u nog heel veel geluk en gezondheid toe en dat u nog veel mooie dingen mag doen in uw leven.

19 april 2019
beste Paul van gorcum

ik vind jou de beste baron bij Bassie en Adriaan ik heb vroeger nu heel veel keren gekeken nu ook op de dvd wat ik nu heb en een van de mooiste uitspraak was dat is bij de verzonken stad van JAPIE NEEM DIE BAMIHARP MEEEEEE

6 maart 2019
Beste Paul, beter laat dan nooit maar van harte gefeliciteerd! Ik zag net uw interview met Dumpert en wist inderdaad niet dat u zo'n breed repertoire heeft. Wel wil ik u nog herinneren aan 1 rol die bij mij een belangrijke invloed is geweest. Sony Sint! Bedankt voor een fijne dag en waarschijnlijk de leukste manier voor een kind om te realiseren dat Sinterklaas niet bestaat!

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9   Volgende pagina   Laatste pagina