Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10   Volgende pagina   Laatste pagina

16 april 2020
Lieve Paul, hierbij mijn optreden van gisteren.

https://http://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3188676/Musicalster-Willy-Michielsen-uit-Bergen-op-Zoom-vermaakt-Spaanse-kinderen-in-quarantaine?fbclid=IwAR0Z2rLy-2J45Vp9I0EfcxmT7FxQgeRs9VTgoJ_yg5PIOOTAAwn_FaP7Xhc

8 maart 2020
Dag Paul, het is erg overtijd maar alsnog gefeliciteerd. Voor mij ben jij een perfectionist. Dat ontdekte ik in 1962, ik werkte bij Tom Monquil in Rotterdam. Jij had een rol, ik denk bij de Haagse Comedie. Jij liep met een hondje dat Jan Wijsbroek gemaakt had en jij achter je aan moest trekken. Jij wilde dat het hondje kon kwispelen, dus heb jij dat hondje verbouwd. Een dierbare herinnering van iemand die toen de liefde voor theaterkostuums kreeg. Nooit meer overgegaan. Groet, Bert Nuhaan.

3 maart 2020
Beste Meneer Van Gorcum,

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw verjaardag, ik hoop dat u nog lang in goede gezondheid van het leven mag genieten.

Ik weet niet of dit bericht u mag bereiken maar wil u toch laten weten dat u aan de (gelukkige) jeugd van deze veertiger veel leuke herinneringen heeft bijgedragen. Hoewel ik niet uw gehele oeuvre ken heeft uw telefoongesprek op Radio 2 deze ochtend weer veel van deze herinneringen opgeroepen en een lach op mijn gezicht gebracht.

Ik hoop dat u uit deze gedachte de voldoening haalt die u toekomt.

Meneer van Gorcum, BEDANKT!

Hoogachtend,

Barry de Jong (blij jochie van 40)

3 maart 2020
Hoi Paul van Gorcum van harte gefeliciteerd met jou 86 ste verjaardag en drink er maar een lekkere borrel op dat heb jij zeker verdiend Topper veel liefs van Daniel Charles Oostdam

3 maart 2020
Lieve meneer van Gorcum, hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag en nog veel fijne jaren gewenst. Groet, Jessie van Kerkhof (dochter van Wim van Kerkhof, waar u heel vroeger mee omging).

3 maart 2020
Beste Mr. Van Gorcum,

Namens mijn familie wensen wij u een fijne 86ste verjaardag en nog vele jaren toe.

Met vriendelijke groeten,

De familie Krom

PS bedankt voor u mail afgelopen zomer.

3 maart 2020