Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina

17 juli 2017
Lieve paul ik vind u een geweldige acteur vooral als baron van neemweggen

18 juni 2017
hoj paul jezus kanker wat rot man mijn zoon heeft nook kanker gehad is nu wel schoon maar toch veel sterkte en eu drommels drommels en nog s drommels en zak patat vond ik altijd leuk nou sterkte vr groet van hadassa ook ik ben actrice geweest amateur nou beterschap

5 februari 2017
Hi Paul,

Hoe is het met je. Ik hoorde niet zulke goede berichten.
Laat even wat horen!

lieve groet

Frank Koppelmans

5 januari 2017
Beste heer van Gorcum,

Blij te horen dat de chemokuren zijn aangeslagen. Maar mocht het ooit weer de verkeerde richting op gaan, raadpleeg dan ook eens de site http://www.stichtingmediwiet.nl. Deze stichting beijverd zich voor het op grote schaal her-invoeren van een aloud geneesmiddel dat zo oud is als de mensheid. Naast kanker is het in staat nog enige tientallen andere ziektes bestrijden. Ik heb niets met wetenschappelijke uitspraken, wat voor mij telt zijn de genezingen. Op de site vind u genezingen van kanker, waaronder prostaatkanker. Luister eens naar wat deze ex-patiënten te vertellen hebben. Het is genezen zonder die nare bijwerkingen, zoals we die kennen van chemo. Dat wil niet zeggen dat u de adviezen van artsen naast u neer moet leggen. Maar weet dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden.

8 augustus 2016
Hoi Paul
Ikm wens je beter schap namens mijn kinderen
en ik hoor hele raren geruchten dat u over leden bent zal u even reageren op mijn mail
en ik wens u heel veel sterkte toe
groeten van Birgitte

14 juli 2016
Hallo Paul van Gorcum,

Drommels, drommels en nog eens drommels, ik hoorde gisteren op Shownieuws op SBS 6 dat er goed nieuws over u is, dat de medicijnen worden afgebouwd.
Dat betekent dat het weer een beetje de goede kant op gaat met u.
Het liefst spring ik nu een gat in de lucht van blijdschap, maar dat doe ik niet, want het kan zo ineens weer de andere kant op gaan. Mag ik u wel feliciteren met dit goede nieuws?

Groetjes
Saskia Ritzer

1 juli 2016
Zelfs helden kunnen ziek worden.

Bedankt voor al het leuke uit mijn mooie kindertijd

24 juni 2016
Beste Paul van Gorcum,
Van harte veel beterschap en bedankt voor al die fijne TV-momenten uit mijn jeugd!
Mvg,Jan

20 juni 2016
Hallo Paul van Gorcum
sterkte met u gezondheid en ik hoop dat er nog vele jaren de baron van baron 1898 mag zijn en je carrière mag voortzetten U bent een goede acteur En ik hoop dan ook dat u snel hersteld dat het allemaal weer mee valt drommels drommels en nog eens drommels Versla die ziekte Heel veel sterkte toe gewenst groetjes van Kristiaan

17 juni 2016
Een Bassie & Adriaan generatie kind ben ik. Ondanks dat de meeste opnames plaats vonden toen ik nog niet/net geboren was heb ik mijn hele jeugd zo veel mogelijk Bassie & Adriaan gekeken. Heb dus heel wat uurtjes van u mogen genieten! Al 4 jaar lang probeer ik de stapel dvd's die ik heb te introduceren bij mijn stiefdochter.. Zonder succes.. Anna & Elsa, rapunzel, strawberry short cake wekte gewoon meer interesse. Tot ik een aantal liedjes in mijn muziek lijst had gezet. Ze vond de liedjes toch wel erg leuk! En vandaag was het moment daar dat ze er EINDELIJK klaar voor was om een begin te maken aan de stapel dvd's met als gevolg dat ze nu pas naar de bedje gaat en we haar moesten beloven dat we morgen verder kijken. Omdat ik nieuwsgierig ben ik gaan googelen en gaan lezen op wiki pedis. kok er serieus nu pas achter de waarheid kom mbt de dubbel rollen. Aad van toor als barron? Echt niet!! Dat bent u!! De enige echte! Maar u bent veeeel meer dan dat... Het eerste wat naar boven kwam toen ik uw naam zocht zijn de verschrikkelijke tijden die u en uw vrouw nu doormaken... Uitgerekend gisteren de ernstigge berichten... Toeval? Nee daar geloof ik niet... daarom ook dit bericht waar ik niet eens van weet of u het ooit zal lezen... Hoe dan ook wil ik u bedanken voor al de vreugde die u gebracht heeft in mijn jeugd! Meest gehaatte personage dat wel... Maar zonder u zou B&A niet het zelfde zijn..! U bent een fantastische acteur en heeft nog veel meer mooi werk gemaakt lees ik nu. Ik wil u een van mijn jeugd helden en uw (volgens mij fantastische vrouw!) ontzettend veel sterkte toe wensen. Heel veel liefs een 30 jarige stiefmama die mede dankzij u nog steeds af en toe kind kan zijn..

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina