Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina

27 april 2020
Beste Paul en Lenie
Het is heel lang geleden dat ik op Koninginne dag in Den Haag Lenie en Riny tegenkwam,Ik heb Riny in 1960 getrouwd en uit Nederland vertrokken. Helaas is Riny op 1 November 2017 overleden waar ik nog steeds vaak veel verdriet aan heb. Ik hoop dat jullie nog lang ven het leven kunnen genieten.Ik weet niet meer in welk jaar wij elkaar ontmoet hebben in 1958 of 1959.Ik wens jullie het allerbeste toe.
John Bouwens

16 april 2020
Lieve Paul, hierbij mijn optreden van gisteren.

https://http://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3188676/Musicalster-Willy-Michielsen-uit-Bergen-op-Zoom-vermaakt-Spaanse-kinderen-in-quarantaine?fbclid=IwAR0Z2rLy-2J45Vp9I0EfcxmT7FxQgeRs9VTgoJ_yg5PIOOTAAwn_FaP7Xhc

8 maart 2020
Dag Paul, het is erg overtijd maar alsnog gefeliciteerd. Voor mij ben jij een perfectionist. Dat ontdekte ik in 1962, ik werkte bij Tom Monquil in Rotterdam. Jij had een rol, ik denk bij de Haagse Comedie. Jij liep met een hondje dat Jan Wijsbroek gemaakt had en jij achter je aan moest trekken. Jij wilde dat het hondje kon kwispelen, dus heb jij dat hondje verbouwd. Een dierbare herinnering van iemand die toen de liefde voor theaterkostuums kreeg. Nooit meer overgegaan. Groet, Bert Nuhaan.

3 maart 2020
Beste Meneer Van Gorcum,

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw verjaardag, ik hoop dat u nog lang in goede gezondheid van het leven mag genieten.

Ik weet niet of dit bericht u mag bereiken maar wil u toch laten weten dat u aan de (gelukkige) jeugd van deze veertiger veel leuke herinneringen heeft bijgedragen. Hoewel ik niet uw gehele oeuvre ken heeft uw telefoongesprek op Radio 2 deze ochtend weer veel van deze herinneringen opgeroepen en een lach op mijn gezicht gebracht.

Ik hoop dat u uit deze gedachte de voldoening haalt die u toekomt.

Meneer van Gorcum, BEDANKT!

Hoogachtend,

Barry de Jong (blij jochie van 40)

3 maart 2020
Hoi Paul van Gorcum van harte gefeliciteerd met jou 86 ste verjaardag en drink er maar een lekkere borrel op dat heb jij zeker verdiend Topper veel liefs van Daniel Charles Oostdam

3 maart 2020
Lieve meneer van Gorcum, hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag en nog veel fijne jaren gewenst. Groet, Jessie van Kerkhof (dochter van Wim van Kerkhof, waar u heel vroeger mee omging).

3 maart 2020
Beste Mr. Van Gorcum,

Namens mijn familie wensen wij u een fijne 86ste verjaardag en nog vele jaren toe.

Met vriendelijke groeten,

De familie Krom

PS bedankt voor u mail afgelopen zomer.

3 maart 2020
Gefeliciteerd nu je op de walk of fame komt.

Hele eer en dan in je eigen woonplaats.

2 maart 2020
Hallo Beste Paul
Hoe is met je goed
morgen je heel fijne dag hartelijk Gefeliciteerd je meneer paul van gorcum fijne heel plezier

en ook ik ben graag je gehoor laten dvd van Bassie en Adriaan handtekening komt goed en ook foto maken je ook wel heel leuk leuk

ik ben ook doof en gebaren

Groetjes van Arie

je kijken schrijven
Arie van den Eijkel
Noordmanshof 51
2221 LD katwijk aan zee
Nederland

7 februari 2020
Beste Paul

Wat ben jij GOED!!! In acteren, maar ook je stem is zo super! Ik heb als klein meisje altijd naar je geluisterd bij de Smurfen en gekeken naar je als DE Baron bij Bassie en Adriaan. Héérlijk!!! Stiekem kijk ik nog steeds wel eens... zeker als mijn kinderen deze programma's kijken.

Vriendelijke groet,

Linda van der Poel

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina