Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina

14 april 2022
Hallo Paul, dankzij je lieve dochter Katja en jouw inspanningen heb ik een fijne tijd bij Jan Winter kunnen beleven.
Dankbaar ben ik je daarvoor.
Ik hoop dat het je goed gaat!

3 maart 2022
Beste Paul,

Ik moest vandaag plots aan je denken en vroeg me af hoe het tegenwoordig met je gaat. Dus ik ging even op internet kijken… En, ongelófelijk! Het blijkt vandaag net je verjaardag te zijn. Dat kan geen toeval zijn. 😊 Dus ik wens je alvast een gelukkige verjaardag en neem graag even de tijd om hier een berichtje achter te laten.

Jij bent tot vandaag een echte inspiratie voor ons hele gezin. Het is zalig om onze kleine kindjes te zien genieten van de programma’s en films waarin je te zien of enkel te horen bent en die wij als kind ook gewéldig vonden, zoals De Smurfen, Bassie en Adriaan, Pippi Langkous en talloze Disneyfilms. Onze kleuters herkennen zelfs je stem al!

Vooral tijdens voice-overopdrachten en wanneer we met twee onze eigen verhalen omzetten in hoorspelen, moeten mijn man en ik vaak aan je denken. Je bent zeker een van onze grootste voorbeelden van mensen die altijd ‘creactief’ blijven en een échte bron van inspiratie. Jij herinnert ons er vaak aan dat mensen gemaakt zijn om te creëren, te genieten van verhalen en dat je aan de hand van je stem zelfs een groep smurfen een heel ander karakter kan geven, ook al lijken ze erg op elkaar. Nog een heel fijne verjaardag en nog veel memorabele creatieve momenten gewenst!

3 maart 2022
Geachte heer van Gorcum, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!
Dit is de eerste keer dat ik u toeschrijf. Behalve van uw acteertalent waar ik sinds mijn jeugd van heb mogen genieten zoals de rest van Nederland en eventueel daarbuiten, heb ik ook een foto van ons samen. Alleen droeg u destijds een witte baard en een mijter en mocht ik zelfs even bij u op schoot zitten voor ik mijn kado'tje kreeg.
U schijnt ook zeer aardig, oprecht en een voorbeeldig persoon te zijn buiten de schijnwerpers en media, hoewel ik dat helaas nooit op eerste hand heb mogen ervaren.
Ik wil u hartelijk danken voor uw gedane werk tot zover, u bent een voorbeeld in hoe het moet.
Met vriendelijke groet, de heer Mellberg.

26 december 2021
Ik vond uw laatste kerst niuwjaar gedicht geweldig kan ik een kopie krijgen? dat zou fantastisch zijn. Dank u en een voorspoedig 2022.

26 december 2021
Dag meneer van Gorcum,
Net het kerstgedicht gehoord bij Harry Mens ,ik ben daar erg van onder de indruk.
Als u mij dat zou willen sturen zou ik zo geweldig blij zijn.
Een hartelijke groet van
Ellen Jansen.
ellenjansen3@icloud.com

26 december 2021
zonet gekeken naar het wonderlijk mooi voorgelezen
Kerstverhaal bij business class, dank!

Voor U, een voorspoedig en gezond 2022 gewenst.
Elisabeth

26 december 2021
Paul ,zie je bij Harry op tv ,wat zie je er goed uit en mooi in het pak.
En die unieke stem ,prachtig.
Lex en Lilian

24 december 2021
Geachte Hr. van Gorcum
Hoe kan het zo verkeren, door uw bezoek aan Bisiness class kwam deze herinnering bij mij boven. In mijn loopbaan als timmerman/aannemer bouwde ik de inspreek/geluidsstudio voor John Bake aan de Willemsparkweg te Amsterdam. Met enige trots moet ik vermelden, dit was toentertijd de beste opname studio in Nederland, ik schat zo rond 1977/78. Hier ontmoette ik u tijdens een koffie pauze.
John Bake bestaat nog steeds in Amsterdam.
Ikben aleen poosje uitgetimmerd

24 december 2021
Paul en Lenie fijne Kerstdagen en een gezond 2022

31 oktober 2021
Beste Paul,

Bedankt voor een leuke jeugd! Leuke tv tijd gehad met de serie Bassie en Adriaan. Was altijd spannend als u in beeld kwam.

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina