Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6   Volgende pagina   Laatste pagina

3 januari 2023
Ben ik al 15jr samen met mijn man en al heel mijn leven fan van Bassie&Adriaan en De Smurfen, blijkt u gewoon bevriend te zijn met onze Oom Ted en Tante Janny Boskamp uit Rotterdam!

En laat ik nou 20 januari mijn opleiding tot stemacteur gaan afronden.....

Misschien kunnen we snel eens een bakkie koffie gaan leuten met zijn allen bij hen, zodat ik u eens in het echt kan bewonderen en.......
U alleen maar aan kan staren waarschijnlijk....

Wendy

15 december 2022
Zou graag een foto met handtekening willen van u want ik heb er helaas geen .
Drommels.....

Mvg Kim de Boer

3 december 2022
Beste Paul,

Zelf ben ik opgegroeid in de jaren 90 en heb dus veel plezier beleeft aan u als acteur en stemacteur. Nu ik zelf een dochtertje heb, zit ik met grote regelmaat weer tekenfilms te kijken. Bij het kijken van de films probeer ik dan samen met mijn partner de stemacteur te raden. Vervolgens kijken we dit dan ook na door het op te zoeken op google. Nu zitten we echter met een " ernstig" probleem(haha). Van 1 tekenfilm kunnen wij de stemacteurs niet achterhalen. Het betreft " Fievel in het wilde westen". Gezien we u stem uiteraard
herkende, hoopte wij dat u ons misschien kon vertellen welke acteurs de stem vertolkten van de verschillende karakters in deze film.

Mvg Leon

11 juni 2022
Goede dag meneer Gargamel,

De vorige editie was een succes. Zondag 26 juni 2022 is er weer een nieuwe smurfenbeurs. U bent altijd welkom ons te komen bezoeken.

Roelof

14 april 2022
Hallo Paul, dankzij je lieve dochter Katja en jouw inspanningen heb ik een fijne tijd bij Jan Winter kunnen beleven.
Dankbaar ben ik je daarvoor.
Ik hoop dat het je goed gaat!

14 april 2022
Hallo Paul, dankzij je lieve dochter Katja en jouw inspanningen heb ik een fijne tijd bij Jan Winter kunnen beleven.
Dankbaar ben ik je daarvoor.
Ik hoop dat het je goed gaat!

3 maart 2022
Beste Paul,

Ik moest vandaag plots aan je denken en vroeg me af hoe het tegenwoordig met je gaat. Dus ik ging even op internet kijken… En, ongelófelijk! Het blijkt vandaag net je verjaardag te zijn. Dat kan geen toeval zijn. 😊 Dus ik wens je alvast een gelukkige verjaardag en neem graag even de tijd om hier een berichtje achter te laten.

Jij bent tot vandaag een echte inspiratie voor ons hele gezin. Het is zalig om onze kleine kindjes te zien genieten van de programma’s en films waarin je te zien of enkel te horen bent en die wij als kind ook gewéldig vonden, zoals De Smurfen, Bassie en Adriaan, Pippi Langkous en talloze Disneyfilms. Onze kleuters herkennen zelfs je stem al!

Vooral tijdens voice-overopdrachten en wanneer we met twee onze eigen verhalen omzetten in hoorspelen, moeten mijn man en ik vaak aan je denken. Je bent zeker een van onze grootste voorbeelden van mensen die altijd ‘creactief’ blijven en een échte bron van inspiratie. Jij herinnert ons er vaak aan dat mensen gemaakt zijn om te creëren, te genieten van verhalen en dat je aan de hand van je stem zelfs een groep smurfen een heel ander karakter kan geven, ook al lijken ze erg op elkaar. Nog een heel fijne verjaardag en nog veel memorabele creatieve momenten gewenst!

3 maart 2022
Geachte heer van Gorcum, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!
Dit is de eerste keer dat ik u toeschrijf. Behalve van uw acteertalent waar ik sinds mijn jeugd van heb mogen genieten zoals de rest van Nederland en eventueel daarbuiten, heb ik ook een foto van ons samen. Alleen droeg u destijds een witte baard en een mijter en mocht ik zelfs even bij u op schoot zitten voor ik mijn kado'tje kreeg.
U schijnt ook zeer aardig, oprecht en een voorbeeldig persoon te zijn buiten de schijnwerpers en media, hoewel ik dat helaas nooit op eerste hand heb mogen ervaren.
Ik wil u hartelijk danken voor uw gedane werk tot zover, u bent een voorbeeld in hoe het moet.
Met vriendelijke groet, de heer Mellberg.

26 december 2021
Ik vond uw laatste kerst niuwjaar gedicht geweldig kan ik een kopie krijgen? dat zou fantastisch zijn. Dank u en een voorspoedig 2022.

26 december 2021
Dag meneer van Gorcum,
Net het kerstgedicht gehoord bij Harry Mens ,ik ben daar erg van onder de indruk.
Als u mij dat zou willen sturen zou ik zo geweldig blij zijn.
Een hartelijke groet van
Ellen Jansen.
ellenjansen3@icloud.com

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6   Volgende pagina   Laatste pagina