Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19   Volgende pagina   Laatste pagina

12 mei 2014
Beste Paul, Jij bent mijn Held! Geweldig die rol van de baron! Drommels drommels en nog eens drommels!!

14 april 2014
beste meneer van Gorcum
u bent ook hoorspelspeler heb ook ooit met Barbera Hoffmann gespeeld? ik ben een oud buurmeisje van haar zij is 11 jaar ouder dan ik, ze heeft mij ooi eens mee genomen als heel jong meisje naar de katholieke kerk waar kinderen hun eerste communie moesten doen, dat vergeet ik nooit meer we hebben samen in DE crooswijkse straat gewoond in Rotterdam.
weet u misschien hoe het met haar is
vriendelijke groet Gerda van Dijk vd Meet

2 december 2013
Beste Paul,

Wat een leuke dag vandaag bij hotel Steigenberger. Ik herkende al snel uw stem. Wat een waar genoegen en een drommelse goed Sinterklaas bent u. Mijn dochters Julia en Isabelle hebben vandaag genoten.

Dank voor alle mooie jeugdherinneringen.

Met vriendelijke groet,

Peter Buschman

25 oktober 2013
Beste heer van Gorcum, ook ik zag het filmpje waar onderstaande reageerders het over hebben en ik vind het bijzonder belachelijk dat ze iemand anders hebben gekozen voor de rol van gargamel in deel 2. Voor mij is er maar 1 echte en dat bent en blijft u! Ik heb vroeger als kind bijzonder van u genoten als gargamel net als van de baron. Met hartelijke groet, K.Muller

1 oktober 2013
Beste mr van gorcum (baron van neemwegge) hier grote fan van u geweldige acteur bent u!! Kijken nog steeds bassie en adriaan op dvd al zijn we al 32 en 40 jaar en dat blijven we doen veel gezondheid en geluk toegewenst

27 september 2013
Hoi Paul,

Ook ik heb het you tube filmpje gezien over de nieuwe Gargamel.

En drommels nog aan toe wordt het niet door u gedaan.

Het zou juist logisch zijn als ze 'de Gargamel' zouden vragen.

Als ik de producer zou zijn geweest zou ik hier geen twijfel over gehad hebben. En u zou 1 van de eerste zijn die uitgenodigd zou worden om naar de film te komen kijken.

Waren Lucie de Lange of Corry van der Linden wel gevraagd?

Ik verzorg zelf ook een kindershow en het zou gek zijn als 'de kikker' ook ineens een andere stem zou krijgen.

De kijker/luisteraar is nu eenmaal vertrouwd met die stem.

U heeft een 'meesterlijk' stemgeluid. Smurf dat maar in uw broekzak

Groeten en vele mooie dingen toegewenst,

Maarten Bastiaans


16 september 2013
Net als de baron uit bassie en adriaan.. der zijn bepaalde rollen die moeten ze niet aan iemand anders geven eigelijk.. maar ja gebeurt is gebeurt met de stem gargamel dan..spijtig..)

16 september 2013
Ik heb ook u intervieuw gezien bij tv west op internet.. en ik moet toegeven u heeft gelijk tygo gernard is een zeer goed acteur en hij doet t bijzonder goed cargamel en tis bijzonder moeilijk niet gemakkelijk om die stem te doen.. in t echt wordt die door een acteur gespeeld de amerikaanse snurfen 3ds films,maar als we t over de smurfen hebben dat bent u toch de echte gargamel vind ik wel.. jah.. tis een eer voor tygo maar u had hem moeten doen.. eigelijk.. maar ja niks aan te doen.. hopelijk volgende keer wie weet smurfen 3d film deel 3..) succes met u verdere rustige carriere en vergeet niet te genieten van u wel verdiend pensioen leuk internvieuw tv west..)

6 september 2013
Van de voorpagina

"Aangezien Paul van Gorcum nog elke dag aan talloze projecten zijn medewerking verleend, "

Het is "verleenT" met een t

20 augustus 2013
Beste Paul van Gorcum,

Zag uw interview op het internet met omroepwest. Ik wou u toch ook laten weten dat u de enige echte Gargamel bent. U heeft mij uren en uren lang kijkplezier beleeft, ook met de baron was u fantastisch. Jammer dat ze u nu niet genomen hebben in de nieuwe smurfen film! their loss! Waarom iets veranderen als het nog perfect is? Mensen ....

Ik wens u het beste toe en bedankt!

Schrijf in het gastenboek    
Eerste pagina   Vorige pagina   11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19   Volgende pagina   Laatste pagina