Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17   Volgende pagina   Laatste pagina

26 november 2015
hallo paul

leuk u echt als de baron
bal gehakt bitterbal kroket frikandel
zak patat tegaan zien !

22 november 2015
Hallo Paul.

Ik heb altijd gelachen hoe u altijd drommels drommels enz. zei!! dat wilde ik even melden xD maar ik moet gaan. nog veel fijne jaren. groetjes

Daantje Banaantje 12 jaar xD

22 november 2015
Beste Paul van Gorcum,
Bedankt voor de mooie tijden als De Baron en Gargamel. Ik heb er veel van genoten als klein meisje. ( en nu nog steeds)

Ik wens u nog vele gezonde jaren toe

Met vriendelijke groet,

Bianka

16 augustus 2015
Hallo Paul van gorcum
Ik ben ook fan van Bassie en Adriaan
Maar ook van jou een beetje ik heb dvd,s
thuis van Bassie en Adriaan en de achtergrondmuziek vind ik ook leuk die kan ik ook zo luisteren en ik kan Bassie en Adriaan kijken wat ik wil hoor ik heb alle afleveringen delen en avonturen en ik vond jou altijd zo grappig he in die film drommels drommels en nogeens drommels en stommeling uilskuiken frikandel en ik zou je zo beetpakken en in zee gooien ik geniet wel veel van je dvd,s hoor en ik voel me niet te oud en groot voor Bassie en Adriaan hoor en is een film voor jong en oud en als mensen dit niet leuk vinden dan kijken ze maar niet ja toch? Zo is het.
Jullie zijn nu ook wat ouder he een aantal die in Bassie en Adriaan speelden van boeven die zijn overleden gelukkig leven Bassie en Adriaan ooknog adriaan was ook ziek geweest en heeft het overleeft. Enook grappig dat jij wat telefoontjes stukbrak whahahah!!maar gelukkig is het een film groetjes Jolanda.

24 juli 2015
Hallo paul.

Mijn zoontje heeft de hele collectie van de avonturen van bassie en adriaan. Meende dat u zelf de baron deed vanaf de verdwenen kroon. Ik woon in vlaardingen westwijk en zag heel veel van deze buurt er is veel verandert vergeleken met toen. In het geheim van de schatkaart zag ik dat huis op verploeghchasseeplein. Kwam veel later pas achter dat het dat huis was.

Toen ik vroeger naar bassie en adriaan keek vond ik uw stem zo herkenbaar jaren later kom ik erachter dat u gargamel heb ingesproken. Keek ik vroeger ook naar. De afleverig dat gargamel smurfin gemaakt heeft heb ik op videoband. Meest maffe vond ik dat er allemaal mannensmurfen waren en een babysmurf.. en smurfin dus later gecreeerd werd. Dus waar komt die babysmurf toch vandaan.. dat dacht ik al kind. Maar gargamel was voor 1 iemand bang.. agatha de heks..thans hij mocht haar niet.

Ja u deed het formidable de baron van neemweggen spelen en gargamel inspreken.

6 juli 2015
Hallo Paul van Gorcum,

Toen ik op 1 juli de opening van de nieuwe achtbaan in de Efteling beleefde, hoorde ik in de voorshow een hele bekende stem.
'Drommels, drommels en nog eens drommels, volgens mij is dat de stem van de Baron uit Bassie en Adriaan', dacht ik.
En ja hoor, op internet las ik dat het inderdaad uw stem is die ik hoorde.
Ook vind ik dat de pop die in de ruimte staat als bezoekers de trap op lopen, sprekend op u lijkt.
Baron1898 is vanaf nu mijn favoriete achtbaan, en ik vind het geweldig dat u met uw stem een rol speelt in de voorshow .
En wat betreft Bassie en Adriaan, ik heb de dvd van de reis naar Amerika, en die kijk ik best vaak, want ik lig altijd in een deuk om de Baron

2 juli 2015
Dear Mr. Paul van Gorcum !

I'm a great fan of you and therefore I would be very happy, if you could

send me 1 or 2 hand signed pictures of you. I would be very pleased if you

could fulfill my wishes. Many thanks in advance for your kindness. Success

may always be at your side.

Best Regards

Jiri Fryc

My address:

JIRI FRYC
SPANIELOVA 1271/46
163 00 PRAHA 6
CZECH REPUBLIK

4 juni 2015
ha baron van neembergen ben grote Fan van u omdat u zo leuk de Baron speelde nu komt er een film van bassie en adriaan en u zit er niet in ? vind dit erg jammer want niemand speeld het zo leuk en goed als u darom zal ik trouw aan u blijven en hopen dat u alsnog in de film komt hopen met fingers gekruist en anders een boem onder hun stoel leggen als handige harry ze nog kan maken zonder ze eerst te vroeg laten te ontploffen Drommels Drommels en nog eens Drommels gr henry reedijk uit rotterdam

20 april 2015
Geachte heer van Gorcum,

Nog geregeld kijk ik samen met mijn zonen (3 en 7) naar uw werk als acteur in de serie Bassie en Adriaan. Ze moeten altijd lachen als ze de baron kwaad zien worden.

Wij vroegen ons af of u gevraagd bent voor een rol in de komende Bassie en Adriaan film (2015), namelijk Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan.


10 april 2015
Als bewonderaar van het werk van Paul vraag ik me iets af.

Nergens lees ik iets terug over uw medewerking aan het hoorspel van He-man. Terwijl ik toch nagenoeg zeker ben dat ik uw stem een of meerdere malen terug hoor.

Kan het kloppen dat de rollen van Two-Bad en Man-At-Arms door u ingesproken zijn?

Een andere bekende stem meen ik te herkennen in BeastMan (Hans Hoekman, beter bekend als Dommel).
En misschien Hero Muller als Skeletor?

Kunt u (of iemand anders) dit bevestigen?

Bedankt!

Schrijf in het gastenboek    
Eerste pagina   Vorige pagina   9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17   Volgende pagina   Laatste pagina