Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Volgende pagina   Laatste pagina

15 juni 2016
dit is meer dan 16 jaar terug
beterschap mijn nog een lang leven
na mijn herseninfarct gaat het hier prima
je weet waarschijnlijk zo niet wie ik ben
ik werkte bij Hoek en Sonnepouse als techneut naast Chris, je een lampen pitten voor mij geregeld
jij werkte daar als stem regisseur
houw vol en maak er nog een mooi leven van
groetjes Aad

21 maart 2016
Hallo , beste paul .
Ik wou u zeggen dat ik u een heel goed acteur vind .
Ik heb u ook pas in de kluchten gezien . Ik was erg benieuwd .
Ik wilde u , ( paul ) , graag eens zien , als ander typ dan
De baron . Heel leuk. En ik wilde u ook heel serieus veel sterkte
toewensen .
Ik weet hoe lastig het kan zijn als je metzoiets plots word geconfronteerd . Veel beterschap . Gr Daniele.

16 maart 2016
Hallo Paul van Gorcum,

Het is misschien een beetje laat, maar ik wil u alsnog feliciteren met uw 82e verjaardag. Hopelijk heeft u, ondanks uw ziekte, een fijne dag gehad. Ik wens u heel veel sterkte en beterschap toe. Jammer dat u niet als Baron van Neemweggen te zien bent in de afscheidsfilm Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan. Ik weet zeker dat u dat weer uitstekend had gedaan, net zoals in de andere series.

Groetjes van een grote Baron-fan 😊

6 maart 2016
Beste Paul van Gorcum.

Ik wil u heel veel beterschap wensen.
Ik schrok van het bericht mijn held uit mijn jeugd het was echt schrikken.

Ook wil ik u bedanken voor het spelen van De Baron in Bassie & Adriaan. Ik keek elke keer weer als het op TV was, maar dan alleen keek ik als De Baron er in voor kwam. Ik heb iets met de bad guys in Tv series of in films. En u als De Baron vind ik gewoon onwijs geweldig. Mijn wens nog steeds is om met u op de foto te gaan of al is het een korte ontmoeting. Maar ook al gebeurd dat niet ik wil u laten weten dat ik nu nog steeds met alle plezier kijk naar de Baron in Bassie & Adriaan ook al ben ik nu 33 jaar.

Beste Paul bedankt voor mijn geweldige kindertijd.
Met vriendelijke Groeten: Jasper Jansen.

(De Baron fan)

28 februari 2016
Ik wil u van harte beterschap toewensen .
En veel succes en sterkte de komende tijd.
Mijn jeugd was niet compleet geweest zonder uw stem
En de diverse rollen die u gespeeld heeft.

Al het goede voor u mvg Wilfred Sangers

19 februari 2016
Beste heer van Gorkum,
Allereerst wil ik U namens mijn zoontjes heel veel beterschap wensen en bedanken voor alle fijne TV jaren die ik zelf en nu ook mijn kinderen hebben bij verschillende TVprogramma's waaraan U heeft meegewerkt.
Ik noem De Smurfen, De Leeuwenkoning en de vele keren dat ik niet eens weet wat de kinderen kijken maar ik wel ineens uw stem voorbij hoor komen waarop mijn jongste en ik vaak genoeg tegelijk zeggen "he, dat is de baron"
Ik hoop oprecht (mijn mening) dat het recht zal overwinnen en ik vond de manier waarop uw bijdrage aan de B&A series afgedaan werden als "maar een rolletje" erg jammer van dhr. A van Toor, dat had ik niet van hem verwacht.
Ook de opmerking dat U maar 10 minuutjes te zien was in de Huilende professor terwijl de serie om U draaide vond ik erg laag en niet netjes naar U toe, dan had Dhr van Toor gewoon na de Schatkaart-serie de baron moeten blijven spelen dan was alles voor hun geweest.
Reken maar dat de slagerij actie met die videobanden actie in 1993 ook een groot succes is geweest, dat leverde drie gouden videobanden op.
Mede dankzij uw rol en inzet en dat mag niet onderschat worden.
Wij hebben elkaar ontmoet bij verschillende premieres o.a. in Duinrell (bij Hans Klok) toen zei U nog zachtjes tegen mijn (inmiddels oudste zoon) in zn oor "drommels, drommels" die verbaaste blik van Matthijsje toen....geweldig! dank U wel. groetjes H. de Leeuw

16 februari 2016
Beste Paul van Gorcum,

Ik schrijf u mede namens mijn kinderen Max & Tom die beide zeer grote fans zijn van Bassie en Adriaan en van U! Mijn zoon Max kent alle Bassie en Adriaan films uit zijn hoofd, het zijn speciale kinderen. Ik weet dat u erg ziek bent. Vergeet alstublieft niet dat vele u een warm hart toedragen!!
Ik wens u van harte beterschap en de moed en kracht om uw ziekte te dragen.
Met vriendelijke Groet
Marco Kahlman

11 februari 2016
Hallo Paul
Ik ken je hoofdzakelijk van V D want daar kwam je nog wel eens langs op de parfumerie want daar heeft Lenie ook gewerkt persoonlijk heb ik niet met Lenie gewerkt toen ik begon op de parfumerie was Lenie al weg ik heb er 40 jaar gewerkt en ben dus met pensioen ik ben van 1936 . Ik hoop dat je de ziekte gaat overwinnen en wens je veel sterkte

8 februari 2016
Beste meneer van Gorcum,

Vanuit London en als liefhebber van dé Baron,
Heel veel kracht, liefde voor u en uw vrouw en ontzettend veel succes toegewenst met uw behandelingen en geweldig dat u zo positief bent, ik zie u graag 100 worden zodat we nog heel lang van u mogen genieten!
Het allerbeste toegewenst.

Hartelijke groeten, Eric

23 januari 2016
Lieve Paul en Lenie. Ik heb net gelezen dat je ziek bent. Ik wens je beterschap en woord gauw beter Dikke kus Rina En Norina

Schrijf in het gastenboek    
Eerste pagina   Vorige pagina   7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Volgende pagina   Laatste pagina