Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Volgende pagina   Laatste pagina

4 maart 2012
hallo Paul
alles goed met u
ik heet Giuseppina Aangenaam
ik keek vroeger altijd naar Bassie & Adriaan
en u speelt wel erg goed in de Serie's
me complimenten van u echt waar
wees er maar trots op dat u het mogen doen
als De Baron
Groetjes Van Giuseppina

24 februari 2012
beste meneer van gorcum ik had een vraagje heeft u nog weleens cantact met de acteurs met wie u samen gespeeld heeft in basssie en adriaan en ik heb u wel eens gezien in toen was geluk heel gewoon u speelde bert garthof dat deed u heel goed dat was het wel weer gr van leon

31 december 2011
Hallo Paul,

Ik hoop dat je me nog herinnert, maar ik denk het wel. We hebben heeeeeeeeeeeeeeeeel lang geleden samen op toneel gestaan, maar ik was nog een kind, maar ik heb heel goede herinneringen aan die tijd, ik vond het geweldig om op toneel te staan. Ik heb je een paar jaar geleden ook geschreven en iets van je terug mogen ontvangen, wat ik heel leuk vond.

Ja, dat is wel lang geleden, ik weet het. Ik ben behoorlijk druk en ben net terug uit Florida, waar ik 5 weken met vakantie was. Ik las net een (oud) artikel over jou en Lenie, waar jullie allebei ziek werden in India. Ik was heel blij te lezen dat jullie er allebei weer goed uitgekomen zijn, maar ik kan me de schrik wel voorstellen.
Ik zou het leuk vinden, als je weer eens iets op televisie zou doen. In de Privé las ik dat je naast hulpsinterklaas waarschijnlijk weer iets gaat doen en ik hoop dat het op tv is.
Paul, ik hoop nog iets van je te horen en ik ben echt blij dat Lenie en jij weer gezond zijn.
Groetjes
Roswitha

31 oktober 2011
Hallo meneer van Gorcum,
Wilde u even een groot compliment geven!!!
De laatste weken heb ik alle speelfilms van B&A gekeken.
Wat was ik toen ik klein was bang voor u! Als u boos werd in de films, kreeg u een rood hoofd. Drommels, drommels, drommels doodeng vond ik u! Maar nu ik wel wat groter ben geworden vind ik het fantastisch!!! Ik vind u een fantastisch acteur!!!
En een leuk feitje, dat ik op dezelfde dag als u jarig ben vind ik echt super leuk!!!

Ik hoop dat het goed met u gaat!!!
En u heeft een mooie website!!!

Groeten uit het noorden!

Sanne-Lotte

29 augustus 2011
Geachte heer van Gorcum,

Zoals zo vele in uw gastenboek hebben geschreven ken ik u als de Baron uit de films van Bassie en Adriaan.
Die rol is u op het lijf geschreven, ik heb er als kind van genoten.
Nu ik inmiddels 25 ben heb ik de afleveringen van Bassie en Adriaan nog steeds in mijn bezit en verbaas ik me erover, hoe uniek Bassie en Adriaan eigenlijk is. Er is geen ander land waar een dergelijke productie is gemaakt.
Ik wil u dan ook mijn waardering geven voor de fantastische jaren die u als de Baron hebt gespeeld.
Tot slot heb ik nog 1 verzoekje, als u mij toestaat?
U heeft in de Beestenboerderij serie de stem van de haan voor uw rekening genomen.
Zou u een fragment uit die serie op uw website willen plaatsen?
Want ook die serie kon ik als kind erg waarderen.

Alvast vriendelijk bedankt!
Ik wens u verder alle goeds,

Met vriendelijke groet,
Joey

16 augustus 2011
Beste dhr. van Gorcum,

Bij deze wil ik zeggen dat u een held bent. In mijn kinderjaren ben ik (wie niet)opgegroeid met Bassie & Adriaan.
Hoe u de baron speelde was zo goed & heeft ook mede het succes te danken aan de serie denk ik. Heb alle dvd's en & mijn kleine neefje (8) & nichtje (6) zeggen nu altijd: drommels, drommels & nog eens drommels. De serie blijft tijdloos & nog steeds leuk om naar te kijken.
Nu is er veel reclame op radio & tv van de film over de Smurfen. Ik vind het leuk dat er eindelijk eens een film over gemaakt eens, maar vind het wel heel erg jammer dat u niet de stem Gargamel bent, want u was toch de echte die dat zinnetje: Ik haat Smurfen zo mooi kon zeggen In mijn tijd werd op RTL4 in Telekids tussen 12-13 uur de Smurfen uitgezonden
Ik weet niet of u nog veel tv kijkt, maar afgelopen zondag was op Disney XD (overdag Veronica) DuckTales op tv & marathon met alle afleveringen en volgens mij was u de stem van Van Stoetenwolf. De tekenfilms van vroeger waren nog niet zo slecht, gister was ook op Kindernet, Lucky Luke op tv & daar deed u de stem van Jolly Jumper ook als ik het goed heb.
Ik heb bewondering voor u hoe u zich kon inleven in deze personages en met u stem kon neerzetten.
Ik wens u nog een hele goede gezondheid toe & geniet nog dagelijks van u stem die ik hoor in series op tv!
Met vriendelijke groet,
Erwin Appels

1 augustus 2011
Beste Paul,
Jij staat in de top drie, van mijn beste acteurs.
Wat jij allemaal kan, dat is niet normaal. Je bent een geweldige acteur!

26 juli 2011
Zeer Gachte Hr Paul van Gorcum,wat leuk dat u nu ook een website heeft ,ik ben een groot fan van het toneelspel,vooral van het stuk een vuile egoist met Ko van Dijk als Victor de huisknecht,Guus Hermus als de heer des huizes ,Georgette Hagedoorn,u als de huisarts,en dan nog juffrouw Evelien,de echte dochter van mevr Hagedoorn,ik heb haar eens de geluids band gestuurd van de egoist,waar ze zeer blij mee was,zodoende kreeg ik nog een leuk boekje en een brief van haar,ook heefd ze mij een keer op gebeld om over Haarlem te praten daar kwam ze ook vandaan dus dat klikte meteen.Georgette was de opdrinende moeder van Lionel in de vuile egoist,wat Victor met verwoede pogingen probeerde tegen te werken,vooral in het begin van het stuk ,ik citeer,zegt ko,( dit kraakt nog steeds,maar daar is nu eenmaal niets aan te doen,enfin, de koffie...... goede morgen victor,...goeden morgen meneer,en dan breekt het pas goed los, de snedige humor,ik heb daar nog steeds lol om,ik heb toen het uitgezonden werdt het op de bandrecorder op genomen ,en verleden jaar heb ik het ook op dvd gezet ,ik snap niet dat zo iets niet te koop is,wat ik niet allemaal geschreven heb om info te krijgen over dat stuk ,om er aan te komen niets heefd geholpen.maar het is ook niet mijn bedoeling om u er nu weer lastig mee te vallen. Waar om brengen ze dat nu niet in de handel,je kan het zo gek niet op noemen of het is te koop,als vroeger prins berhardt zijn oor verzwikte om maar wat te noemen,kon je er alles van zien of kopen,maar de toneelspelers van vroeger worden vergeten.,jammer hoor.moord en schiet films ,oorlogs films,het is allemaal te koop. gelukkig heb ik alles bewaard van de tv wat leuk en grappig was,ook van B en A, ik heb in de jaren 50 in vlaardingen gewoond ,en daar was ik toen koleboer,en kwam wel eens bij hun ouderlijk huis om de brandstof te brengen.ook van Biels en Co heb ik alles bewaard met Ko van Dijk ,de radio strip uit de jaren 60,zelfs heb ik nog koek en ei. om over pension Hommeles maar te zwijgen. ik hoop niet dat u dit vervelend vindt,of lastig,maar je kan haast met niemand meer over de toneel tijd praten,zodoende kijk ik dan maar naar de dingen die ik bewaardt heb,want er valt niet veel te lachen op de tv , en lachen is natuurlijk een groot wapen,beter dan een pilletje HAHAHA.,Nogmaals ik hoop niet dat u deze uit eenzetting vervelend vondt?ik wens u veel gezondheid toe,en de Hartelijke groeten van Peter H Schulte. uit deze mooie 'Bloemenstad Haarlem. GOEI NEEF EEF !zou ko in biels en co gezegt hebben

Peter

18 juli 2011
Dag Paul,

Laat weer eens iets van je horen! Je bent nogsteeds een dierbare vriend van Ine Veen en Jean Thomassen, maar soms in de drukte van het leven raak je elkaar wel eens even kwijt. We hopen dat het je goed gaat. Hoor graag weer van je...

19 juni 2011
Beste Paul van Gorcum.

ik vind u een meester Acteur ik wil later ook Acteur wordenik vind het zo leuk om mensen na te spelen of gewoon u als de Baron ik keek ook altijd naar Bassie en Adriaan!
maar u heeft ook een geweldige Stem zo mooi laag!
maar als ik op zoek interview Paul van Gorcum dan is er alleen een interview bij Ali B waar u over uw beroep spreekt heeft u geen anderen interviews afgenomen?
u bent een groot voorbeeld van mij
Met Vriendelijke Groet Mathijs Koenen

Schrijf in het gastenboek    
Eerste pagina   Vorige pagina   14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Volgende pagina   Laatste pagina