Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Volgende pagina   Laatste pagina

19 april 2019
beste Paul van gorcum

ik vind jou de beste baron bij Bassie en Adriaan ik heb vroeger nu heel veel keren gekeken nu ook op de dvd wat ik nu heb en een van de mooiste uitspraak was dat is bij de verzonken stad van JAPIE NEEM DIE BAMIHARP MEEEEEE

6 maart 2019
Beste Paul, beter laat dan nooit maar van harte gefeliciteerd! Ik zag net uw interview met Dumpert en wist inderdaad niet dat u zo'n breed repertoire heeft. Wel wil ik u nog herinneren aan 1 rol die bij mij een belangrijke invloed is geweest. Sony Sint! Bedankt voor een fijne dag en waarschijnlijk de leukste manier voor een kind om te realiseren dat Sinterklaas niet bestaat!

28 januari 2019
Beste meneer Paul van Gorcum
Ik zag u net bij rtl boulevard.....en gelijk moest ik denken aan een keer dat wij, mijn fam en ik , u en uw vrouw hebben ontmoet op Curacau....en dat wij er allen van genoten hebben van Uw vriendelijkheid en toegankelijkheid.....Waar je blij van wordt. Anders dan bij andere “BN ers” ......
Dat wilde ik U toch even zeggen.....
Gun u beiden nog een mooie tijd en hoop nog het een en ander van U te zien. Hartelijke groet Els Westphal💐

27 januari 2019
Hi Paul, zag je op BVN (tv van Nederland en Belgie voor Nederlanders in het buitenland) waar ik vaak naar kijk in het programma "Tijd voor Max" ! Zo ontzettend leuk om je te zien en UK zag ook Lenie! Met ons prima

25 januari 2019
Paul en Lenie,
Hoorde van de fan dag ,jammer een beetje te ver voor ons.
Maar een fijne dag voor jullie.

Lex en Lilian ontmoet in Wenen.

25 januari 2019
Lieve meneer van Gorcum, wat leuk om u weer eens op tv te zien en wat ziet u er goed uit! Ik hoop dat het goed met u en uw vrouw gaat. Ik wens u veel plezier op uw "fandag" en ik hoop nog steeds u eens te ontmoeten. Vriendelijke groet, Jessie van Kerkhof (dochter van Pim).

14 januari 2019
Lieve Paul en Lenie,

Met heel veel genoegen kijken wij terug op de geslaagde middag en danken jullie voor de gastvrijheid.

Wij kijken uit naar de première van de officiële Fandag van Paul van Gorcum op 27 januari in Pathé Tuschinski in Amsterdam!

Veel liefs,
Royal Catwalk

Canal Catwalk | Floating Fashion Week (FFW): world’s first Fashion Week on the water.

25 december 2018
Prachtig Paul, ouderwets goed... bij Harry Mens, groet uit Rotterdam van Vincent Mentzel

23 december 2018
Hallo Paul,
Wat leuk je te hebben gezien in het programma van Harry. Je ziet er nog goed uit en we hopen dat dat nog lang zo blijft. Mijn vader (en jouw neef Bram) was altijd trots op je. We wensen je fijne dagen en hopelijk is de processie goed verlopen. De groeten ook namens mijn zus Joke waarmee je veel hebt gelachen en uiteraard ook de verdere familie.
met groet Ton

23 december 2018
beste meneer van Gorcum,

even een blijk van waardering. het aantal rollen die u heeft gespeeld is bijna ontelbaar geworden, en ik ben zeker fan van u stem. u heeft denk ik een enorme rol gespeeld in vele kinderlevens. bedankt daarvoor.

Schrijf in het gastenboek    
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Volgende pagina   Laatste pagina