Welkom op de website van Paul van Gorcum.

Hier vindt u alle informatie over deze bekende acteur. De geweldig uitgebreide portfolio kunt u hier compleet nalezen! Maak uw keuze uit de theater-, drama- of stemportfolio.

Aangezien Paul van Gorcum nog elke dag aan talloze projecten zijn medewerking verleent, wordt er achter de schermen telkens nog hard gewerkt aan het uitbreiden van de lijsten van zijn film-, televisie-, toneel- en stemacteur-projecten.

Paul staat erom bekend zijn vele ervaringen om te zetten in prachtige verhalen waar menig toehoorder met veel waardering naar luistert. Wij hebben deze ervaringen op deze website voor u samengevat in woord en beeld. Vaak aangevuld met een persoonlijke notitie van de acteur zelf.

U kunt bij 'Media' kijken naar videobeelden. Dit persoonlijk door Paul geselecteerd beeldmateriaal bevat unieke, bekende en wat minder bekende beelden uit zijn carrière. Een bezoek aan 'Foto's' is dan ook meer dan de moeite waard. Paul heeft een bijzondere selectie gemaakt van bijna 200 exemplaren uit zijn talrijke foto- en plakalbums.

Lees ook: Introductie.

Vanzelfsprekend waarderen wij uw reactie in het speciaal geopende gastenboek.

De makers van deze website wensen u, mede namens Paul, veel plezier.

Copyright © Paul van Gorcum 2006 - contact - webdesign: ActiVe Pictures, SiSint Productions en BSID