Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46   Volgende pagina

14 maart 2005
Hallo, meneer van Gorcum

Ik wil u bedanken voor al die jaren plezier die u mij heeft bezorgd als de baron, zazu, gargamel, van roddelgem enz. enz. Heel erg veel succes verder, en ik hoop het beste van de site. Ik hoop dat ik u nog een keer mag ontmoeten.

groeten Lennert vd Boom

14 maart 2005
Hallo Paul,

Je hoort iedereen hier maar over Bassie & Adriaan, terwijl jij veel meer eer verdient dan dat: al die stemmetje (Gargamel en Zazu zijn zooo goed) en je te gekke regie daarover, je rol in Dagboek van een Herdershond (voor jou de dvd gekocht ), je briljante gastrol in Kees & Co, en zo kan ik nog wel uren doorgaan...
Ik keek al lange tijd erg uit naar een site over u, en nu is hij daar. Het lay-out is echt mooi, en ik zal de site daarom regelmatige blijven bezoeken.

14 maart 2005
hallo Heei paul,
Die site ziet er al goed uit. Maar dan wil ik wel nog even vragen, of u als de site klaar is een nieuw fragmentje van de baron wild plaatsen, want dat is toch altijd zo leuk! Ik ben al weer een hele tijd fan van B en A, en u als baron vind ik echt geweldig!

Groetjes, Leonard

14 maart 2005
Drommels, drommels en nog eens drommels , het wordt vast en zeker een goede website. Veel succes, en ik blijf de vorderingen volgen

14 maart 2005
Hallo Paul,

Ik weet niet of u mij nog kent, maar ik wilde nog bedanken voor de 3 heerlijke weken die ik met u ben opgetrokken tijdens de Sinterklaas-tour. Als Bassie & Adriaan fan is dit natuurlijk een uigekomen kinder-droom! Verder wens ik u veel succes voor de toekomst en hopelijk (misschien) tot ooit ergens!

greetings, Arjen Rooseboom (Kees Dijkstra / Kameleon Cast)

14 maart 2005
Ha mr. van Gorcum... Over de site zelf kan ik nog niet echt oordelen, maar het begin mag er wezen! Nog mijn complimenten voor het geweldige acteerwerk in Bassie & Adriaan! Het beste! Groetjes van Robin04 (Robin Fransen)

14 maart 2005
Beste Paul,
Leuk om te zien dat je je eigen site hebt. Dat verdient iemand, die met zoveel succes vele personages qua stem en sommigen ook qua lichaam tot leven heeft gewekt wel. En dat je ondanks alles wat je al bereikt hebt toch nog zo aardig bent gebleven, mag ook wel gezegd worden. (Dat merkte ik in december wel bij die show in Apeldoorn, waarin je voor een grote kindervriend speelde.)

14 maart 2005
O,wat een leuke website heb je Paul!

Groetjes Jenno.

1 maart 2005
Heeey Paul. Eidelijk kan ik wat in je gasten boek schrijven. Wilde ff zeggen dat ik enorm om je heb gelachen in de serie van bassie en adriaan. Bij ons in de buurt doen we je de hele dag na. IK kom snel een keer kijken als je pagina af is. Doe er aub een paar geluidsfragmenten van de baron bij. Groetjes Patrick

1 maart 2005
hoi paul.....ik ben jarenlang fan van bassie en adriaan geweest en dan moest ik altijd om jou scheldwoorden lachen!!!! frikandel zakpatat....ik vond dat egt geweldig

Schrijf in het gastenboek    
Eerste pagina   Vorige pagina   41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46   Volgende pagina