Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina

28 februari 2016
Ik wil u van harte beterschap toewensen .
En veel succes en sterkte de komende tijd.
Mijn jeugd was niet compleet geweest zonder uw stem
En de diverse rollen die u gespeeld heeft.

Al het goede voor u mvg Wilfred Sangers

19 februari 2016
Beste heer van Gorkum,
Allereerst wil ik U namens mijn zoontjes heel veel beterschap wensen en bedanken voor alle fijne TV jaren die ik zelf en nu ook mijn kinderen hebben bij verschillende TVprogramma's waaraan U heeft meegewerkt.
Ik noem De Smurfen, De Leeuwenkoning en de vele keren dat ik niet eens weet wat de kinderen kijken maar ik wel ineens uw stem voorbij hoor komen waarop mijn jongste en ik vaak genoeg tegelijk zeggen "he, dat is de baron"
Ik hoop oprecht (mijn mening) dat het recht zal overwinnen en ik vond de manier waarop uw bijdrage aan de B&A series afgedaan werden als "maar een rolletje" erg jammer van dhr. A van Toor, dat had ik niet van hem verwacht.
Ook de opmerking dat U maar 10 minuutjes te zien was in de Huilende professor terwijl de serie om U draaide vond ik erg laag en niet netjes naar U toe, dan had Dhr van Toor gewoon na de Schatkaart-serie de baron moeten blijven spelen dan was alles voor hun geweest.
Reken maar dat de slagerij actie met die videobanden actie in 1993 ook een groot succes is geweest, dat leverde drie gouden videobanden op.
Mede dankzij uw rol en inzet en dat mag niet onderschat worden.
Wij hebben elkaar ontmoet bij verschillende premieres o.a. in Duinrell (bij Hans Klok) toen zei U nog zachtjes tegen mijn (inmiddels oudste zoon) in zn oor "drommels, drommels" die verbaaste blik van Matthijsje toen....geweldig! dank U wel. groetjes H. de Leeuw

16 februari 2016
Beste Paul van Gorcum,

Ik schrijf u mede namens mijn kinderen Max & Tom die beide zeer grote fans zijn van Bassie en Adriaan en van U! Mijn zoon Max kent alle Bassie en Adriaan films uit zijn hoofd, het zijn speciale kinderen. Ik weet dat u erg ziek bent. Vergeet alstublieft niet dat vele u een warm hart toedragen!!
Ik wens u van harte beterschap en de moed en kracht om uw ziekte te dragen.
Met vriendelijke Groet
Marco Kahlman

11 februari 2016
Hallo Paul
Ik ken je hoofdzakelijk van V D want daar kwam je nog wel eens langs op de parfumerie want daar heeft Lenie ook gewerkt persoonlijk heb ik niet met Lenie gewerkt toen ik begon op de parfumerie was Lenie al weg ik heb er 40 jaar gewerkt en ben dus met pensioen ik ben van 1936 . Ik hoop dat je de ziekte gaat overwinnen en wens je veel sterkte

8 februari 2016
Beste meneer van Gorcum,

Vanuit London en als liefhebber van dé Baron,
Heel veel kracht, liefde voor u en uw vrouw en ontzettend veel succes toegewenst met uw behandelingen en geweldig dat u zo positief bent, ik zie u graag 100 worden zodat we nog heel lang van u mogen genieten!
Het allerbeste toegewenst.

Hartelijke groeten, Eric

23 januari 2016
Lieve Paul en Lenie. Ik heb net gelezen dat je ziek bent. Ik wens je beterschap en woord gauw beter Dikke kus Rina En Norina

22 januari 2016
Beste Paul,

Heel veel sterkte in deze zwarte tijd.

Met vriendelijke groet,
Mitchell

20 januari 2016
Hallo beste meneer Paul ik wens je de het beste in deze zware tijden

Gr van n grote fan

20 januari 2016
Beste Paul,
Ondanks het feit dat wij het contact verloren hebben, schok ik van het bericht dat je getroffen ben door de ziekte......., We kennen elkaar door dat onze zonen jouw zoon Robert en mijn zoon Robert Zuidema vrienden waren 13/14 jaar oud.
Destijds hadden wij nog wel contact,<we woonde in de Heilostraat>
Op afstand heb ik jullie nog wel gevolgd, maar je raakt elkaar uit het oog.
Ik hoop dat je de kracht krijgt om deze nare perioden te doorstaan ik wens jouw en je gezin veel sterkte toe
Lieve groet
Rita van der Harst

20 januari 2016
Lieve meneer van Gorcum, ik las net in de krant dat u ziek bent en ik wil u en uw vrouw alle sterkte toewensen voor de komende tijd. Het is er helaas, niet van gekomen om een afspraak te maken om eens bij te praten over mijn vader. U had me nog zoveel kunnen vertellen, maar richt u nu maar op één ding: uzelf! Vriendelijke groet van Jessie van Kerkhof, Leiden.

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Volgende pagina   Laatste pagina