Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6   Volgende pagina   Laatste pagina

20 juni 2016
Hallo Paul van Gorcum
sterkte met u gezondheid en ik hoop dat er nog vele jaren de baron van baron 1898 mag zijn en je carrière mag voortzetten U bent een goede acteur En ik hoop dan ook dat u snel hersteld dat het allemaal weer mee valt drommels drommels en nog eens drommels Versla die ziekte Heel veel sterkte toe gewenst groetjes van Kristiaan

17 juni 2016
Een Bassie & Adriaan generatie kind ben ik. Ondanks dat de meeste opnames plaats vonden toen ik nog niet/net geboren was heb ik mijn hele jeugd zo veel mogelijk Bassie & Adriaan gekeken. Heb dus heel wat uurtjes van u mogen genieten! Al 4 jaar lang probeer ik de stapel dvd's die ik heb te introduceren bij mijn stiefdochter.. Zonder succes.. Anna & Elsa, rapunzel, strawberry short cake wekte gewoon meer interesse. Tot ik een aantal liedjes in mijn muziek lijst had gezet. Ze vond de liedjes toch wel erg leuk! En vandaag was het moment daar dat ze er EINDELIJK klaar voor was om een begin te maken aan de stapel dvd's met als gevolg dat ze nu pas naar de bedje gaat en we haar moesten beloven dat we morgen verder kijken. Omdat ik nieuwsgierig ben ik gaan googelen en gaan lezen op wiki pedis. kok er serieus nu pas achter de waarheid kom mbt de dubbel rollen. Aad van toor als barron? Echt niet!! Dat bent u!! De enige echte! Maar u bent veeeel meer dan dat... Het eerste wat naar boven kwam toen ik uw naam zocht zijn de verschrikkelijke tijden die u en uw vrouw nu doormaken... Uitgerekend gisteren de ernstigge berichten... Toeval? Nee daar geloof ik niet... daarom ook dit bericht waar ik niet eens van weet of u het ooit zal lezen... Hoe dan ook wil ik u bedanken voor al de vreugde die u gebracht heeft in mijn jeugd! Meest gehaatte personage dat wel... Maar zonder u zou B&A niet het zelfde zijn..! U bent een fantastische acteur en heeft nog veel meer mooi werk gemaakt lees ik nu. Ik wil u een van mijn jeugd helden en uw (volgens mij fantastische vrouw!) ontzettend veel sterkte toe wensen. Heel veel liefs een 30 jarige stiefmama die mede dankzij u nog steeds af en toe kind kan zijn..

16 juni 2016
Hallo Meneer de Baron kwam gister avond laat tuis toen ik hoorde over uw gezondheid en ben erg geschrokken ik hoop dat u spoedig zult herstellen een icoon als u mogen we echt nog niet kwijt raken heel veel beterschap gewenst en hopen binenkort iets weer van u te mogen horen of zien op de TV heel veel sterkte en beterschap gewenst H.reedijk uit rotterdam

16 juni 2016
Beste meneer Van Gorcum,

verdrietig wordt ik van het nieuws over uw gezondheid. Ik wens u veel kracht en hoop dat u nog langer kunt genieten van het borreltje samen met uw vrouw!

Ik geniet nog steeds van de vele producties waar u en/of uw stem in te zien/horen is. Dat deed ik als klein jongetje al en nu samen met mijn kinderen.

One of a kind!

Hartelijke groet,

Michael

15 juni 2016
Beste Paul van Gorcum,
Ik wil U en Uw vrouw heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.
Ik ben ooit bij U op bezoek geweest samen met mijn ex schoonvader Jan Borkus.
Alexandra

15 juni 2016
Hallo Meneer Van Gorcum.

Vanavond schrok ik er erg, ik hoorde dat u ziek bent en dat het niet goed met uw gezondheid gaat.
U heeft veel gedaan voor mijn generatie, een vertrouwde stem, een vertrouwd gezicht.
U was in mijn jeugd zo veel in beeld dat u voor mij een bekendheid was bent en blijft.
Van de smurfen kluchten bassie en Adriaan , maar nu ook de Baron 1889 in de Efteling. Zo leuk om uw stem te herkennen ! Ik hoop dat uw gezondheid komende tijd beter zal gaan, ik gun u het zo....
Veel sterkte. Allemamaggies. En gluckauf.

15 juni 2016
dit is meer dan 16 jaar terug
beterschap mijn nog een lang leven
na mijn herseninfarct gaat het hier prima
je weet waarschijnlijk zo niet wie ik ben
ik werkte bij Hoek en Sonnepouse als techneut naast Chris, je een lampen pitten voor mij geregeld
jij werkte daar als stem regisseur
houw vol en maak er nog een mooi leven van
groetjes Aad

21 maart 2016
Hallo , beste paul .
Ik wou u zeggen dat ik u een heel goed acteur vind .
Ik heb u ook pas in de kluchten gezien . Ik was erg benieuwd .
Ik wilde u , ( paul ) , graag eens zien , als ander typ dan
De baron . Heel leuk. En ik wilde u ook heel serieus veel sterkte
toewensen .
Ik weet hoe lastig het kan zijn als je metzoiets plots word geconfronteerd . Veel beterschap . Gr Daniele.

16 maart 2016
Hallo Paul van Gorcum,

Het is misschien een beetje laat, maar ik wil u alsnog feliciteren met uw 82e verjaardag. Hopelijk heeft u, ondanks uw ziekte, een fijne dag gehad. Ik wens u heel veel sterkte en beterschap toe. Jammer dat u niet als Baron van Neemweggen te zien bent in de afscheidsfilm Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan. Ik weet zeker dat u dat weer uitstekend had gedaan, net zoals in de andere series.

Groetjes van een grote Baron-fan 😊

6 maart 2016
Beste Paul van Gorcum.

Ik wil u heel veel beterschap wensen.
Ik schrok van het bericht mijn held uit mijn jeugd het was echt schrikken.

Ook wil ik u bedanken voor het spelen van De Baron in Bassie & Adriaan. Ik keek elke keer weer als het op TV was, maar dan alleen keek ik als De Baron er in voor kwam. Ik heb iets met de bad guys in Tv series of in films. En u als De Baron vind ik gewoon onwijs geweldig. Mijn wens nog steeds is om met u op de foto te gaan of al is het een korte ontmoeting. Maar ook al gebeurd dat niet ik wil u laten weten dat ik nu nog steeds met alle plezier kijk naar de Baron in Bassie & Adriaan ook al ben ik nu 33 jaar.

Beste Paul bedankt voor mijn geweldige kindertijd.
Met vriendelijke Groeten: Jasper Jansen.

(De Baron fan)

Schrijf in het gastenboek    
Vorige pagina   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6   Volgende pagina   Laatste pagina