Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Volgende pagina   Laatste pagina

2 maart 2018
Paul gefeliciteerd met je verjaardag ik wens jou en je familie nog vele gezonde jaren groeten Henk

24 augustus 2017
U bent een absolute held. Heel knap om met het horen van een stem terug in de tijd te gaan. En dat gebeurt altijd als ik u hoor.......

9 augustus 2017
Dhr. van Gorcum,

Het doet mij denken aan de beste tijd van mijn leven dat ik met een pyjama aan op de bank lag op de zaterdagmorgen met een deken, veilig, warm en toen vooral nog zonder zorgen. Dan kon ik wat snoep stelen uit de kast en zat ik om 6:30 in de ochtend al te kijken naar de smurfen, Bassie & Adriaan.. Heerlijk was het om u stem/karakter te zien of te horen. En daar speelde u een grote rol in, en tot mijn verbazing ook nog Zazou in de The Lionking... heeft mij echt veel gedaan. Heel soms denk ik kon ik nog maar even terug naar de tijd dat ik op de bank lag zonder zorgen naar Bassie&Adriaan kijken gewoon als kind zorgeloos! Misschien heeft u dat ook wel ''even terug naar die tijd als dat kon'' Maar dat kan niet! En meneer van Gorcum het mooie is dat het ook niet hoeft want de stempel is al gezet, de afdruk bestaat! Ik bedank u net als vele anderen 1000 maal dank! Marc (26 Jr)

17 juli 2017
Lieve paul ik vind u een geweldige acteur vooral als baron van neemweggen

18 juni 2017
hoj paul jezus kanker wat rot man mijn zoon heeft nook kanker gehad is nu wel schoon maar toch veel sterkte en eu drommels drommels en nog s drommels en zak patat vond ik altijd leuk nou sterkte vr groet van hadassa ook ik ben actrice geweest amateur nou beterschap

5 februari 2017
Hi Paul,

Hoe is het met je. Ik hoorde niet zulke goede berichten.
Laat even wat horen!

lieve groet

Frank Koppelmans

5 januari 2017
Beste heer van Gorcum,

Blij te horen dat de chemokuren zijn aangeslagen. Maar mocht het ooit weer de verkeerde richting op gaan, raadpleeg dan ook eens de site http://www.stichtingmediwiet.nl. Deze stichting beijverd zich voor het op grote schaal her-invoeren van een aloud geneesmiddel dat zo oud is als de mensheid. Naast kanker is het in staat nog enige tientallen andere ziektes bestrijden. Ik heb niets met wetenschappelijke uitspraken, wat voor mij telt zijn de genezingen. Op de site vind u genezingen van kanker, waaronder prostaatkanker. Luister eens naar wat deze ex-patiënten te vertellen hebben. Het is genezen zonder die nare bijwerkingen, zoals we die kennen van chemo. Dat wil niet zeggen dat u de adviezen van artsen naast u neer moet leggen. Maar weet dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden.

8 augustus 2016
Hoi Paul
Ikm wens je beter schap namens mijn kinderen
en ik hoor hele raren geruchten dat u over leden bent zal u even reageren op mijn mail
en ik wens u heel veel sterkte toe
groeten van Birgitte

14 juli 2016
Hallo Paul van Gorcum,

Drommels, drommels en nog eens drommels, ik hoorde gisteren op Shownieuws op SBS 6 dat er goed nieuws over u is, dat de medicijnen worden afgebouwd.
Dat betekent dat het weer een beetje de goede kant op gaat met u.
Het liefst spring ik nu een gat in de lucht van blijdschap, maar dat doe ik niet, want het kan zo ineens weer de andere kant op gaan. Mag ik u wel feliciteren met dit goede nieuws?

Groetjes
Saskia Ritzer

1 juli 2016
Zelfs helden kunnen ziek worden.

Bedankt voor al het leuke uit mijn mooie kindertijd

Schrijf in het gastenboek    
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Volgende pagina   Laatste pagina